Ventilatie en Warmte Terug Win (WTW) systemen

Ventilatie op scholen en/of kantoren

Om de luchtkwaliteit op scholen of kantoren te verbeteren en vervuiling te voorkomen is het van groot belang om goed te ventileren. Hier zijn verschillende oplossingen voor verkrijgbaar in de markt;

  • Door middel van afzuiging van de vervuilde lucht met een mechanische ventilator.
  • Door middel van een Warmte Terug Win systeem welke energie zuiniger is dan een mechanische afzuiging doordat er minder warmte verloren gaat uit de ruimtes.
  • De beste en meest vernieuwende optie voor ventilatie in scholen is de WTW unit in combinatie met een lucht/lucht warmtepompsysteem zodat de lucht niet alleen gereinigd maar ook gekoeld én verwarmd kan worden.  Hierdoor wordt een gezonder en behaaglijker binnenklimaat bereikt en levert ook nog een energiebesparing op!


Tevens kunnen wij systemen aanleggen voor specialistische technische ruimte of laboratoria. Ook hier zijn meerdere oplossingen voor beschikbaar, maar zullen per situatie bekeken moeten worden.

Van afzuiging in toilet ruimtes tot aan complexe luchtbehandelingsinstallaties, wij denken graag mee in uw project. Klik hier om een aantal van onze gerealiseerde ventilatie projecten te bekijken.