Airconditioning in uw woning

Om een exacte prijs te kunnen bepalen zijn er een aantal gegevens van belang. In de meeste situaties worden er split-airco units toegepast. Dit wil zeggen een airconditioning met een binnendeel en een buitendeel. Voor meer informatie over split-airconditioning klikt u hier. De installatie wordt op basis van uw criteria berekend. Wilt u bijvoorbeeld alleen koelen of wilt u de installatie ook voor (hoofd)verwarming gebruiken. In de koel- warmtelast berekening worden gegevens als; het aantal vierkante of kubieke meters, de ligging van de ruimte, de aanwezige warmtebronnen zoals lampen, computers, de aanwezige raampartijen bekeken. Op basis hiervan wordt een airconditioning geselecteerd met de juiste hoeveelheid capaciteit ( kW ).

Met onze online prijsindicatie tool voor airco installatie kunt u binnen 4 stappen uw aanvraag versturen! U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een richtprijs voor uw airco installatie inclusief informatiefolders. Is de airco richtprijs voor u interessant, dan komen wij bij u langs om de situatie op te nemen voor het uitbrengen van een definitieve offerte.

Klik hier voor de airco prijsindicatie tool.

Is de situatie te ingewikkeld, of heeft u geen idee waar u moet beginnen? Desgewenst komen wij uiteraard vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen. Neem hiervoor contact met ons op