[[[["field12","contains","Bungalow"]],[["hide_fields","field9"]],"and"],[[["field11","contains","Maak uw keuze"]],[["hide_fields","field28"]],"and"],[[["field11","contains","Wandunit"]],[["hide_fields","field28"]],"and"],[[["field38","equal_to","Standaard wandunit"]],[["show_fields","field40"]],"and"],[[["field38","contains","Vloer\/"]],[["show_fields","field43"]],"and"],[[["field38","equal_to","Kanaalunit inbouw"]],[["show_fields","field42"]],"and"],[[["field38","equal_to","Design wandunits"]],[["show_fields","field41"]],"and"],[[["field15","greater_than","1"]],[["show_fields","field9"]],"and"]]
1 Woning
2 Ruimte
3 airconditioning
4 prijsopgave
Uw woning

Doorloop de 4 stappen en ontvang een passende vrijblijvende aanbieding!

WoningSelecteer uw type woning
Ruimte specificeren

Specificeer uw ruimte(s) geef hierbij zoveel mogelijk informatie

op en upload eventueel foto's van de situatie

In hoeveel ruimtes wilt u airconditioning?minimaal 1
1
0
15
Ruimte(s)Selecteer type ruimte(s)
Ruimte toelichtingBeschrijf de ruimte(s), aantal vierkante meters en/of bijzonderheden ect
0 /
Foto'sUpload eventuele de foto's van de betreffende ruimte(s)
Uploaden..
Airconditioning modellen

Geef uw voorkeuren op en maak een keuze uit de beschikbare modellen.

Selecteer een modelhoud hierbij rekening dat sommig units een minimale inbouwmaat nodig hebben

Wandunit

De meeste voorkomende airconditioning is de wand unit.  Wandunits kunnen in de meeste situaties eenvoudig en snel worden toegepast. Ze worden hoog aan de wand gemonteerd en vragen in weinig gevallen speciale bouwkundige aanpassingen.

Vloer/ vensterbank unit

Het design van de vloer-unit is compact en modern en maakt hem toepasbaar in bijna iedere situatie. Het frontpaneel is afneembaar en eenvoudig schoon te maken. Dit maakt onderhoudvan de vloer-unit nog gemakkelijker.

Kanaal unit

Dit type unit word in de meeste gevallen ingebouwd. De geconditioneerde lucht word d.m.v. rooster de ruimte(s) ingeblazen. Hierdoor heeft een kanaalunit een fluisterstille werking en staat deze garant voor maximale comfort beleving.

Designunit

Er zijn verschillende speciale design units op de markt. Zo kunt u denken aan wandunits in een speciale RAL kleur of schilderij modellen welke helemaal passen in het ontwerp van de ruimte.

Gegevens en verzenden

U bent bijna klaar om uw opmaat aanbieding te ontvangen.

Vul onderstaand uw gegevens in en verstuur uw aanvraag. U krijgt zo spoedig mogelijk een aanbieding per mail opgestuurd!

NaamVoornaam en achternaam
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Berichteventuele extra toelichting
0 /
vorige
volgende