Airconditioning in uw woning

Om een exacte prijs te kunnen noemen zijn er een aantal gegevens van belang. In de meeste situaties worden er split-airconditionings toegepast. Dit wil zeggen een airconditioning met een binnendeel en een buitendeel. Voor meer informatie over split-airconditioning klikt u hier. De installatie wordt op basis van uw criteria berekend. Wilt u bijvoorbeeld alleen koelen of wilt u de installatie ook voor (hoofd)verwarming gebruiken. In de koel- warmtelast berekening worden gegevens als; het aantal vierkante of kubieke meters, de ligging van de ruimte, de aanwezige warmtebronnen zoals lampen, computers, de aanwezige raampartijen bekeken. Op basis hiervan wordt een airconditioning geselecteerd met de juiste hoeveelheid capaciteit (BTU- kW ). 

Met onze vernieuwde online offerte tool kunt u binnen 4 stappen uw aanvraag versturen! u ontvangt dan binnen 24 uur een aanbieding. klik hier om naar de offerte tool te gaan.

Wij komen desgewenst ook uiteraard graag vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen. Neem hiervoor contact met ons op

airco